Primul caz de coronavirus este din Năsăud, ne-o spun cititorii, informație confirmată de viceprimarul orașului! Prefectura Bistrița-Năsăud, praf la capitolul comunicare

Se face apel tot timpul la informare din surse oficiale, însă acestea nu numai că nu informează, dar mai și ascund anumite date care nu prezintă abslot deloc carater personal sau intenții de panicare. Motivul? Frica și incompetența!

De când a început epidemia la nivel național, toate sursele oficale comunică evoluția acesteia prezentând persoanele contaminate cu vârstă, sex și locație. Prefectura Bistrița-Năsăud, care se bătea cu pumnii în piept până mai ieri, că deh, județul nostru nu are persoane confirmate, la apariția primului caz intră în panică și nu mai știe ce și cum să comunice.

Incercăm să oferim informații provenite din surse oficiale, însă se pare că „oficialii” sunt depășiți de situație chiar de la primul caz! Mai mult, plasează responsabilitatea către alții, respectiv către Spitalul Județean de Urgență Bistrița, locul unde a fost internată persoana infectată cu CoVid-19.

Singurul care confirmă la acest moment informația potrivit căreia prima persoană confirmată cu CoVid-19 din județ este din Năsăud, este chiar viceprimarul orașului academicienilor, Dorin Vlașin. Acesta a specificat pentru publicația noastră faptul că:

„Pesoana s-a autoizolat de la momentul în care s-a întors în țară, s-a închis în apartament și nu S-A ÎNTÂLNIT NICI CU PĂRINȚII”.

 

Vom reveni cu informații!

Adauga comentariu