Primarul Traian Ogâgău a cedat nervos chiar în sediul Primăriei Sîngeorz-Băi: „Ești un șobolan!”. Cel vizat, viceprimarul Dumitru Virgil. Vezi replica primarului după incident (VIDEO)

Tensiunile dintre primarul orașului-stațiune Sîngeorz-Băi – Traian Ogâgău și viceprimarul Dumitru Virgil, au atins cote nervoase aproape maxime tocmai în interiorul insituției. Astfel, Dumitru Virgil l-a filmat pe Ogâgău chiar în timpul unei crize de nervi iscată în urma unei discuții contradictorii.

Conform filmărilor făcute de viceprimar și apoi postate în spațiul public, preluate de observatorbn.ro, Ogâgău are o răbufnire nervoasă asupra lui Virgil, apelând la cuvinte grele și chiar înjurăruri:

Contactat de redacția stiridebistrita.ro, primarul Traian Ogâgău susține faptul că este agasat și provocat în mod constant de viceprimar, considerându-l pe acesta unul dintre vinovații principali pentru situația în care se află orașul în momentul de față:

Orașul-stațiune Sîngeorz-Băi a fost perla turismului din Bistrița-Năsăud, fiind cotat ca unul dintre principalele stațiuni balneo-climaterice din România, dar acum nu mai are aproape nimic din titulatura respectivă. Traian Ogâgău pune toată această decădere pe umerii fostelor administrații care au lăsat stațiunea să moară.

Ogâgău a fost ales primar în 2016 și este recunoscut pentru firea sa colerică, acesta având și alte „ieșiri” nervoase în cei 3 ani de mandat.

 

Adauga comentariu