Policlinica din Bistrița își suspendă activitatea pentru 14 zile!

Conform ordinului MAI nr. 74527, emis azi, suspendam activitatea Policlinicii pentru o perioada de 14 zile, cu incepere de maine, 24 martie. Pe masura ce vom avea informatii suplimentare, vi le vom comunica.

Va multumim pentru intelegere si va rugam sa urmariti si in continuare informatiile pe care le vom transmite pe aceasta pagina, pentru a fi la curent cu ultimele decizii.

Aveti grija de dumneavoastra si de cei dragi dumneavoastra! Ramaneti acasa!

Dr. Stefan Pop
Medic coordonato

Comentarii

cititor

24.03.2020 09:21

Suspendarea activitatilor din policlinica este prostia prostiei si va explic de ce . Exista persoane, care au boli incurabile , care necesita control lunar sau periodic planificat din partea doctorilor, ca sa le poata elibera scrisorile medicale ( si retetele eventual, dar retetele se pot elibera dupa aceia si de medicii de familie , in baza scrisorilor medicale ) . Eu am o batrana cu boli psihice  , imobilizata la pat, care daca nu merge la control, sau prelungirea scrisorii medicale, medicul de familie nu-i poate prescrie medicamentele de care are nevoie . Intreb pe distinsii domni de la Spitalul Judetean, ce este de facut in acest caz, ca medicamentele i se termina in aceasta perioada , la urgentze n-o primeste si medicul de familie nu-i poate da reteta sa-i cumpar medicamentele si fara reteta nimeni nu-mi vinde medicamentele ptr psihiatrie ( ca nu-s gratis integral si-s si f scumpe ) ? De ce la nivel national, nu dati dreptul medicilor de familie, sa poata elibera medicatia de care are nevoie, in baza scrisorii medicale anterioare ( cu termenul expirat ) ... care sa fie confirmata dupa reluarea activitatilor , ca bolnavul nu poate ramane fara leacuri ?!  Cred ca nu este necesar sa va explic si de ce nu poate ... ca va duce capul sa pricepeti macar atata ! Usor " sa inchideti " ... dar dati si solutia de urmat ptr aceste cazuri , fiind de fapt o urgentza  . 

Pacient

26.03.2020 11:46

Si ce le pasă lor , mergeti la cabinetele lor particulare , acum fac ei profituri uriase.

Pacient

26.03.2020 11:47
Si ce le pasă lor , mergeti la cabinetele lor particulare , acum fac ei profituri uriase.

EUGEN RADe

24.03.2020 20:50

Am diabet zaharat și fac insulină și mâine 25 martie sânt planificat pentru consult și pentru rețetă. Dacă Policlinica e închisă rețetă nu pot să primesc și astfel rămân fără insulină.Cum se rezolva sau.......mor?

Adauga comentariu