PNL BN își impune primul om într-o instituție deconcentrată: Dorina Ciocioc revine la șefia finanțelor!

Prima schimbare la nivelul instituțiilor deconcentrate de la instalarea noului guvern liberal, în Bistrița-Năsăud, a țintit cea mai importantă poziție, respectiv șefia finațelor. Dorina Cicioc, liberal cu state vechi, revine în această funcție, pe care a mai ocupat-o în perioada 2010, 2012-2013.

Una din instituțiile deconcentrate vizate de liberali în ceea ce privește schimbarea funcției supreme este și Agenția Județeană a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud, acolo unde timp de aproape șase ani a „domnit” Cristian Parasca.

Numirea Dorinei Cicioc pe această poziție nu este o surpiză, numele liberalului fiind vehiculat deja pentru această funcție. Este prima numire din cadrul Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Cicioc fiind un membru activ al organizației conduse de Ioan Turc.

Dorina Sanda Cicioc lucrează în cadrul finanțelor bistrițene încă din anul 2000. Liberalul a ocupat mai multe poziții cheie în cadrul Direcției, respectiv Administrației județene, fiind și director al instituției în 2010 și 2012.

Anunțul a fost făcut de prefectul Stelian Dolha într-o postare pe rețelele de socializare:

„Doresc să o felicit pe doamna Dorina Cicioc pentru numirea în funcția de Șef al Administrației Județene a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud. Am încredere că profesionalismul și experiența din domeniu, dobândite de-a lungul timpului, vor face ca instituția pe care o reprezintă să-și desfășoare activitatea în cel mai eficient mod posibil pentru cetățeni.„

O altă instituție deconcentrată care este vizată de liberali este și Inspectoratul Școlar Județean, aceste două instituții fiind cele mai expuse ca interes.

Adauga comentariu