PMP este condus de la Bistriţa şi organizat de la Beclean. Caius Cârcu se mută la Bucureşti

Liderii PMP convocaţi în şedinţă de Colegiu Naţional, întâlnire care l-a votat în unanimitate pe Theodor Paleologu, fost ministru PDL al Culturii, pentru a intra în cursa pentru alegerile prezidenţiale, au decis ca un beclenar să devină secretar executiv al partidului.

E vorba de beclenarul Caius Cârcu, consilier local şi prim-vicepreşedinte PMP BN. Propunerea pentru această importantă funcție din aparatul central al partidului a venit din partea deputatului bistrițean Ionuț Simionca.

 

Parlamentarul bistrițean consideră că alegerea prim-vicepreședintelui organizației Bistrița-Năsăud în conducerea centrală a partidului este una potrivită: “Caius este un membru de bază al organizației noastre județene, un extraordinar coleg, săritor, muncitor și foarte, foarte serios. Am considerat că ar fi momentul să dea mai mult pentru partid și pentru români și l-am propus pentru funcția de secretar executiv al PMP.”

Juristul Caius Cârcu este președinte al Organizației PMP Beclean și prim-vicepreședinte al organizației județene Bistrița-Năsăud, iar de duminică este și secretar executiv al Partidului Mișcarea Populară. Desemnarea sa a avut loc în aceeași ședință în care conducerea PMP și-a desemnat candidatul la prezidențiale, pe fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu.

“Prin votul dat în Colegiul Național, partidul a câștigat la conducerea sa un om valoros, care ne va reprezenta cu cinste. Sunt sigur de ceea ce urmează să se întâmple la București: colegul nostru Caius Cârcu se va remarca prin seriozitate, putere de muncă și performanțe deosebite. Îl felicit și-i doresc să obțină rezultate care să ne facă mândri de el!”, a conchis  Ionuț Simionca.

 

 

Adauga comentariu