Patronul Metropolis, martor în dosarul IPJ BN GATE, nu s-a prezentat la proces nici cu mandat de aducere! Vezi motivul pentru care Rus Petru nu a fost „identificat”

Unul dintre cele mai răsunătoare procese care au la bază acuzații de corupție și care au zguduit din temelii Inspectoratul de Poliție al Județului Bistrița-Năsăud, aproape că bate pasul pe loc. Numai în acest an au fost deja patru amânări de cauză, procesul fiind pe rol la Tribunalul Maramureș încă din anul 2015.

În această cauză sunt inculpați fostul inspector șef al IPJ BN, Mureșan Ioan Ovidiu, fostul șef al serviciului circulație, Roberto Hasnaș, fostul șef al poliției orașului Năsăud – Closcă Leon, precum și alți inculpați. Dosarul se află în judecată la Tribunalul Maramureș din anul 2015, iar ultima înfățișare a avut loc la data de 16 aprilie 2019.

La acest termen trebuia audiat martorul Rus Petru, patronul Metropolis, pentru acesta fiind emis și un mandat de aducere. Polițiștii bistrițeni, în încercarea de punere în practică a mandatului de aducere, s-au ciocnit de o „mică” problemă în a identifica martorul.

Conform agentului care s-a prezentat la domiciului martorului, la adresa menționată nu a putut fi identificat numitul Rus Petru deoarece acesta are „probleme de sănătate și în acest moment este internat într-o clinică din Viena unde urmează să fie operat”, agentul constator primind asigurări că vor fi trimise și documente doveditoare în acest sens.

Astfel, instanța de judecată a amânat cauza motivând audierea martorului prin comisie rogatorie la data de 28 mai 2019, acesta fiind al 46-lea termen din proces.

Adauga comentariu