Paranormal activity 2 la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și revelațiile ezoterice ale președintelui Radu Moldovan, simțite de Ovidiu Florean

Ședințele de Consiliu Județean Bistrița-Năsăud intră într-o nouă și paranormală dimensiune. Asta a spus-o într-o conferință de presă Ovidiu Florean, secretarul general al PNL Bistrița-Năsăud. Omul este și consilier județean și este într-un permanent război cu președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, lider al PSD la nivel local.

Dacă până acum, războiul dintre Florean și Moldovan s-a situat în limitele sau (ne)limitele normalului, asta și pentru că cele două părți au ajuns în instanță, cuvinte grele fiind aruncate în ultimii doi ani, acum însă, e vorba de o anumită activitate paranormală în Consiliul Județean, evident din Bistrița-Năsăud. ”Cercetător” în domeniul activitățiilor paranormale, Ovidiu Florean a declarat că ” președintele Radu Moldovan are revelații ezoterice”.  Florean a explicat că e vorba de faptul că, fără a-I informa nici măcar pe consilierii județeni PSD și ALDE, președintele Moldovan a făcut o amendare la o altă amendare a rectificării bugetare pe 2019.

Concret, intervenția lui Ovidiu Florean în conferința de presă a PNL BN, prima din precampania electorală pentru alegerile prezidențiale, a făcut referire la rectificarea bugetară pe 2019, proiect votat în ședința Consiliului Județean BN din data de 28 august: ” După cum știți, în data de 28 august, a avut loc o ședință de Consiliu Județean, iar cu două ore înainte de ședință, în cadrul Comisiei Economice, PSD și-a amendat propriul proiect de rectificare a bugetului pe 2018, iar asta nu s-a întâmplat în privința unui singur capitol, ci a fost vorba de trei pagini de amendamente. Așa ceva nu s-a făcut niciodată și niciunde în România, decât în 28 august la Bistrița”, susține Ovidiu Florean.

Liberalul a mai susținut următoarele: ” Comisia economică s-a întrunit într-o dată anterioară celei de 28 august și și-au dat avizul pe o primă rectificare de buget, dar pe data de 28 august, onorabila comisie economic s-a trezit cu trei pagini de amendamente ale aceluiași buget. Noi, liberalii, am votat împotrivă, doamna consilier Darabonț a fost pusă să semneze, doar că banii au fost tăiați de la Dezvoltare. Este capitolul unde suntem pe ultimul loc pe țară, Radu Moldovan tăind 1,5 milioane de lei. Este inadmisibil ce face domnul președinte Moldovan, pur și simplu își bate joc de județ, de banii publici și chiar de proprii consilieri, o mare majoritate din consilierii PSD și ALDE, în afara celor din comisia economic, habar nu au avut de această rectificare la rectificare și, pe care, sigur că au votat-o!”, a explicat Ovidiu Florean.

Un război politic care a ajuns în instanță

Atacul lui Ovidiu Florean vine în condițiile în care, președintele Radu Moldovan județene l-a acționat în instanță pentru “încălcarea drepturilor nepatrimoniale ale subsemnatului la onoare, demnitate, reputaţie, imagine şi viaţă privată, prin afirmaţii defăimătoare şi mincinoase, formulate, în mod repetat, de pârît pe profilul său sau pe reţeaua de socializare Facebook”. Mai mult, Radu Moldovan cere și 100.00 de euro drept despăgubiri morale. Trebuie precizat faptul că, o primă înfățișare în fața judecătorului a avut deja loc.

 

 

Adauga comentariu