Obicei de primăvară la bistrițeni: Cătină plantată într-o groapă din asfaltul de pe Decebal – „activistul” de serviciu – Florin Cilica (VIDEO)

„Lume, lume! A venit primăvara și se spune că trebuie să sădim pomi și să fim prieteni cu natura! Bineînțeles, avem unde aici la Bistrița, că-i plin de gropi!” – așa a început cunoscutul realizator de emisiuni radio, Florin Cilica, filmarea plantării unui arbust într-o groapă din muncipiul Bistrița, chiar în mijlocul Bulevardului Decebal.

Gestul său se vrea a fi unul de prostest împotriva nepăsării autorităților locale față de situația jalnică a străzilor din Bistrița.

„Dacă nu pot să astupe gropile, ăștia (n.r. – autoritățile locale), lasă că avem noi ac de cojoc! Io nu protestez împotriva partidelor politice, dar m-am săturat să-mi stric mașina, am vrut să zic să-mi f*t mașina... Așadar, trăiască România, Deșteaptră-te, române!/ Din somnul cel de moarte/ Ca să nu ne îngopăm în gropi (...) Am pus cătină, asta-i bună la tăt felu de boli, are vitamine...” – a mai spus Cilica.

Dacă vor fi acțiuni ce se vor îndrepta împotriva lui Cilica, vom afla, acesta asumându-și și eventualele repercusiuni.

 

sursa video: facebook/florin.cilica

Comentarii

Florin Cilica

14.03.2019 21:42

Sper ca presa sa ma sprijine in cazul unor eventuale REPERCUSIUNI. Multumesc dragi colegi si prieteni pentru ca ați luat seamă la acest VIDEO!

Adauga comentariu