O idee pentru acest weekend: MOTOR FEST Valea-Străjii – eveniment interzis cocalarilor! Dihanii metalice pe două roți, rockeri iubitori de natură și concerte pe măsură

Privim cu admirație o turmă de motoare călărite pe drumuri de munte, cu rideri disciplinați, fără șicane în trafic, aidoma unor cavaleri impetuoși. Se duc agale, dar nerăbdători, către Valea Stăjii, căci în acest weekend își mută centrul universului lor în mijlocul naturii.

Motor Fest se află la a V-a ediție și va umple zilele de sâmbătă, 6 iulie și duminică, 7 iulie zona de agrement de la Valea-Străjii cu motoare, grătare și ceaune, dar și cu foarte multă muzică specifică spiritului liber al riderilor. Evenimentul este organizat de Holy Sinners Riding Club, asociație non-profit ce iubește călăritul dihaniilor metalice, de fapt o comunitate de oameni faini cu fapte faine.

Pe lângă grătărit și jocuri specifice, muzica rock este cel mai puternic liant. Astfel sâmbătă vor concerta pe scena amenajată la Valea-Străjii trupe sonore: Truda, Magica, Sanctuar, Carusel sau Cheers Darlin. Duminică e rândul celor de la Kunnstra, GAV, Harmăsar și Times of Need să-și facă show-urile.

Dacă anul trecut cel mai mare dușman, transformat în prieten, a fost timpul, ploile fiind prezente și ele la festival, anul acesta se pare că vremea bună surâde organizatorilor, dar asta la nivel teoretic, căci ploile vin neanunțate în această perioadă.

Motoarele sunt încălzite. Berea e la rece, corturile fixate. Scena pregătită, trupele plătite. Carnea este pusă la baiț, focul deja mocnește. Sâmbătă și dumincă e fest la Valea-Străjii! Motor Fest!

Adauga comentariu