Năsăudul are deja trei cetățeni confirmați ca infectați cu Covid-19! În județul Bistrița-Năsăud sunt cunoscute șase cazuri declarate pozitive, însă neoficial

În momentul întreruperii comunicării de către Instituția Prefectului a numărului de persoane infectate cu Covid-19, la nivel de județ erau „raportate” trei astfel de cazuri: două persoane din Reteag, un cuplu cu vârste de 36 de ani ambii parteneri, precum și un tânăr din Năsăud, de 32 de ani. A urmat cazul cu numărul patru, femeia de 51 de ani din Salva, confirmată indirect de către autorități.

Cazul numărul cinci este un apropiat al tânărului de 32 de ani din Năsăud, fiind vorba de un alt tânăr de 19 ani, evident tot din Năsăud.

Cazul cu numărul șase este, conform mesager24.ro, tot un tânăr din Năsăud, în vârstă de 24 de ani. Acesta s-ar fi întors din Italia la data de 15 martie. La sosirea în aeroportul din Cluj-Napoca a fost preluat de un echipaj medical, atât el cât și alți trei colegi de muncă ai acestuia, doi bistrițeni și un alt năsăudean. Aceștia ar fi anunțat în prealabil autoritățile române și au fost transportați într-un centru de carantină din Bistrița-Năsăud.

La data de 17 martie le-au fost recoltate probe biologice în vederea testării, iar primul rezultat care a venit, miercuri dimineața, a fost cel al năsăudeanului de 24 de ani, din păcate rezultatul fiind pozitiv.

Acesta a fost transportat la Cluj-Napoca.

Adauga comentariu