”Mica Revoluție a copiilor” din Piața Petru Rareș a dat startul Sărbătorilor de Iarnă la Bistrița

Un spectacol de muzică, lumină, culori și artificii a avut loc aseară în piața Petru Rareș, acolo unde s-a dat startul Sărbătorilor de Iarnă pentru bistrițeni. Puțini și-ar mai fi putut închipui momentul când spațiul din fața Palatului Administrativ să devină neîncăpător, iar invadatorii să fie sute de copii veniți să se bucure alături de părinți și bunici de spectacolul oferit de trupa ”Funtasticii”. De altfel, în mica lor ”revoluție” copiii au cântat, s-au jucat și au aplaudat așa cum numai ei știu să o facă, bucuria fiind o constantă a acestui eveniment mai special.

După o oră de cântece și jocuri, președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, a venit cu bomboanele de pe tort: aprinderea miilor de beculețe de Crăciun și focurile de artificii care au uimit printr-un wouuuu îndelung și puternic piața plină ochi.

RADU MOLDOVAN: Bucuria a sute de copii, părinți și bunici a umplut și a colorat întreg spațiul din fața Consiliului Județean Bistrița-Năsăud!
Astfel, am văzut ce frumoși suntem, cu mic cu mare, când suntem uniți pentru ceva, nu împotriva a ceva.  Ziua Națională s-a încheiat minunat, alături de dumneavoastră, însă continuăm să purtăm România în inimă zi de zi!

Adauga comentariu