Mai multe familii nevoiașe din TĂRPIU și-au primit cumpărăturile la ușă, fără să plătească nimic! Este vorba de o acțiune umanitară a companiei VITALIA (FOTO-VIDEO)

Odată cu intrarea în vigoare a Ordonanțelor Militare, compania VITALIA Servicii Pentru Mediu – Tratarea Deșeurilor, care operează Centrul de Management Integrat al Deșeurilor de la Tărpiu, a înțeles că trebuie să sară în ajutorul comunității locale, în special în ajutorul familiilor sau a persoanelor defavorizate.

Astfel, miercuri, 25 martie, chiar de Buna Vestire, reprezentanții companiei au pornit la cumpărături (cu documentele de deplasare la purtător) și au realizat 30 de pachete pentru persoanele defavorizate din localitatea Tărpiu, persoane care au fost indicate de Primăria comunei Dumitra. Un consilier local a participat alături de angajații Vitalia la acțiunea de împărțire a acestor pachete.

Fiecare pachet a conținut alimente din coșul de bază, făină, ulei, zahăr sau orez, precum și alte tipuri de alimente, conserve, dulciuri, biscuiți. Pe lângă aceste alimente, Vitalia a achiziționat și a introdus în fiecare pachet și materiale destinate igienei personale sau dezinfecției, fiind vorba de săpun, detergenți și dezinfectanți.

„Nu putem rămâne indiferenți față de comunitățile în care ne desfășurăm activitatea, mai ales în aceste momente în care solidaritatea și altruismul sunt cele care susțin lupta desfășurată în linia întâi de personalul medical. Noi ne-a concentrat pe nevoile oamenilor nevoiași din comunitățile unde muncim și am decis să oferim un pachet cu strictul necesar, rugându-i pe aceștia să stea în case”, ne-a declarat reprezentantul Vitalia, Liviu Tănase.

Acțiunea avut loc concomitent în mai multe localități din țară, acolo unde Vitalia are implementate proiecte (Boldești-Scăieni, Băicoi, etc.). Având în vedere contextul actual legat de pandemia cu coronavirus, Vitalia va continua aceste acțiuni. Inclusiv primăriile localităților unde Vitalia își desfășoară activități vor fi „vizitate” de reprezentanții companiei, fiind vorba de o donație de măști de protecție și mănuși sterile.

Adauga comentariu