Liderii PNL ar putea face remaniere guvernamentală. Informația este confirmată de secretarul general Robert Sighiartău!

Secretarul general al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău a vorbit astăzi, în cadrul unui interviu acordat ProBN TV și despre o posibilă remaniere guvernamentală, eveniment ce ar putea avea loc în viitorul apropiat, cel mai probabil în luna iunie sau iulie. Potrivit celor spuse de Sighiartău, în Modrogan au avut loc mai multe rânduri de discuții într-un cerc restrâns  în care au fost exprimate o serie de nemulțumiri față de activitatea unor miniștri.

” Am discutat cu premierul Orban despre activitatea unor miniștri, dar, trebuie să știți că asemenea analize se fac destul de des în partid. Confirm faptul că mi-am exprimat o serie de nemulțumiri față de activitatea unor membri ai cabinetului Orban în această perioadă de criză, nemulțumiri legate și de modul defectuos prin care au comunicat, existând bâlbe și inadvertențe în relaționarea cu publicul”, a explicat Robert Sighiartău.

În acest context, Sighiartău a mai precizat că, analizele vor fi complexe și deciziile ce vor fi luate în cadrul Biroului Politic Național, nu vor urmări decât profesionalizarea actului guvernării și a comunicării cu media și publicul.

 

Comentarii

cititor

17.05.2020 11:39

Pai... cei " NUMITI PRIN ATRIBUIRE DIRECTA " ... SI NU COTIZEAZA ... jos cu ei ! Doara toti fac asa , nu ?! 

Adauga comentariu