Liberalul Florin Moldovan îl face incompetent pe Radu Moldovan în cazul instalării propriului frate la SC Aquabis SA Bistriţa-Năsăud

Liberalul Florin Moldovan a sărit la beregata preşedintelui Radu Moldovan, showul politic cu iz de scandal, apa discordiei fiind funcţia pe care fratele lui Radu Moldovan, Macarie Moldovan o ocupă la SC Aquabis SA. Liderul tinerilor liberali, Florin Moldovan a aşteptat până la finalul şedinţei de Consiliu Judeţean, iar la capitolul “Diverse” a spus următoarele: “ Domnule președinte Emil-Radu Moldovan, faptul că fratele dumneavoastră ocupă un loc călduț în conducerea Aquabis, reprezintă - pe de-oparte dovada clară de incompetență managerială din partea dumneavoastră iar pe de alta, o palmă dată acelor tineri care se pregătesc ani de zile pe anumite domenii dar nu ajung să profeseze tocmai din cauza nesimțirii cu care vă băgați toți pupătorii de mână pe aceste funcții. Așadar, atâta timp cât fratele dumneavoastră conduce SC Aquabis SA, dânsul având legătură cu rețelele de apă cât aveți dumneavoastră cu fizica cuantică, să nu ne mai vorbiți nouă de administrație în cadrul CJ BN”.

 

Vizibil iritat, Radu Moldovan nu a întors obrazul: ”Chestia asta cu incompetenții mă abțin s-o comentez. Ce competență aveți dumneavoastră să faceți pe altcineva incompetent? E o trăsătură a partidului din care faceți parte și o iau ca atare”, a replicat preşedintele Consiliului Judeţean, după care a continuat jumătate ironic, jumătate serios: “ Aquabis S.A. Are o structură de acționariat cu 19 acționari, cu un consiliu de administrație, cu legi și proceduri și cu concursuri. Așa că vă rog să vă adresați în scris, în calitate de consilier județean, consiliului de administrație Aquabis care să vă precizeze ce s-a făcut, cum și pentru care. Președintele Consiliului Județean nu are niciun fel de atribut, nici măcar nu reprezintă Consiliul Județean în structura acționariatului pentru că era incopatibilitate și responsabilul în această structură, reprezentantul Consiliului Județean este administratorul public al județului cu încă 18 reprezentanți.”

Nu este pentru prima dată când liberalul Florin Moldovan, consilier judeţean PNL , vorbeşte în şedinţă publică de situaţia de la Aquabis: “În ședința anterioară a Consiliului Județean, am subliniat efectul dezastruos al incompetenților promovați pe funcții publice. Se pare că după ce a băgat LDP în groapă – mai marele județului ține neapărat să distrugă o și așa greu încercată direcție din subordinea CJ – Aquabis-ul. Pentru că e vorba de fratele său, care după ani petrecuți pe spinarea CFR-ului a devenit un mare expert în rețele de apă și canalizare, Aquabis SA, a înființat un post de Director General Adjunct – unde dl.Macarie-Alexandru Moldovan să poată să își desfășoare liniștit activitatea”.

Precizăm faptul că, la finele lunii iulie a.c. , Alexandru Macarie Moldovan, fratele preşedintelui CJ BN, Radu Moldovan, devenea director general adjunct al SC Aquabis, în urma unui concurs, examen contestat de liberali, Macarie Moldovan fiind singurul concurrent pe postul respectiv.

 

 

 

Adauga comentariu