Liberalii bistrițeni sunt convinși că îi vor bate rău de tot pe pesediști la aceste alegeri cu 20% peste scorul obținut de PSD BN: Mesaj de încurajare pentru președintele Radu Moldovan: Daţi-vă demisia de pe acum!

Pe liderii PSD Bistrița-Năsăud nu îi interesează alegerile prezidențiale și le este rușine cu Viorica Dăncilă. O spune prim-vicele liberal Stelian Dolha: ” Îl întreb pe Radu Moldovan:  Ţi-e ruşine cu doamna Dăncilă? Dar în momentul în care ai luat bănuţi de la PNDL daţi de doamna Dăncilă, atunci nu ţi-a fost ruşine cu ea? Îl întreb pe domnul fost ministru Daniel Suciu, pe doamna ministru Pană. Acum le e ruşine la toţi. Aş fi aşteptat să-l văd pe Suciu cu o pancartă mare după gât pe care să scrie Dăncilă preşedinte, i-a dat ditamai funcţie de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Tac toţi, sunt ascunşi. Nu pomeneşte nimeni de doamna Dăncilă în Bistriţa-Năsăud. Fac campanie doar nişte tineri care împart nişte pliante şi le pun prin garduri. Dacă atunci nu v-a fost ruşine cu ea, când v-a dat funcţii şi v-a făcut oameni mari, acum de ce vă e ruşine? E aceeaşi Dăncilă!

În acest context, Dolha i-a reamintit lui Radu Moldovan faptul că i-ar fi promis Vioricăi Dăncilă că-şi va da demisia de onoare dacă nu câştigă alegerile prezidenţiale, în primul tur, în judeţ: ” Mesaj de încurajare pentru președintele Radu Moldovan: Daţi-vă demisia de pe acum că vă batem de nu vă vedeţi, cu cel puţin 20 de procente pe primul tur”, a  conchis Dolha.

PNL peste PSD cu 20%

Teoretic este posibil, dar un calcul simplu ne spune că: PNL trebuie să scoată la primul tur de scrutin peste 35% minim, iar PSD doar 15 procente, ceea ce nu este chiar atât de ușor.

 

Adauga comentariu