Întâlnire de taină a liderilor PSD: Lui Marcel Ciolacu i s-ar fi cerut să se retragă

Greii PSD au fost convocați la o ședință cu liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu și Paul Stănescu. Întâlnirea s-a desfășurat la o pensiune din apropierea municipiului Bârlad, transmite Antena 3.

Potrivit reporterului Mădălina Mihalache, întâlnirea privată a avut loc ieri și a ținut până noaptea târziu. În ultimele săptămâni a mocnit o tensiune în rândul social-democraților, acesta fiind chiar motivul adunării.

Potrivit informațiilor, liderii din regiunea Moldovei sunt nemulțumiți și i-ar fi spus lui Ciolacu să facă un pas în spate, iar alt lider să vină președinte al PSD.

Dumitru Buzatu este cel care a organizat întâlinirea și i-ar fi spus liderului PSD că membrii simpli nu se simt reprezentanți de Marcel Ciolacu în calitate de președinte, iar la Congres ar fi bine să candideze un alt lider al partidului. De aceeaşi părere ar fi fost Ionel Arsene, liderul PSD Neamţ, Marian Oprişan, liderul PSD Vrancea, şi Dragoş Benea, liderul PSD Bacău.

Ciolacu le-ar fi spus liderilor PSD din zona Moldovei că nu ţine cu dinţii de fotoliul de preşedinte al PSD, însă la acest moment nu există o alternativă, pentru că alţi lideri, cum ar fi Gabriela Firea, nu doresc să-i ia locul. Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, i-a luat apărarea lui Ciolacu, mai relatează sursa citată.

Comentarii

Balan Marius- H...

23.05.2020 21:54

Poate sa vina si GINGIS HAN ca nu se schimba nimic. Pesedeul este nereformabil !Lupii tineri sunt mai periculosi decat tatucii lor. Asa au fost crescuti cu toate intinse la picioarele lor. Atata timp cat un partid ca asta a fost instare sa dea ordonanta 13 si sa o azvarle cu presiuni pe LAURA CODRUTA KOVESI nu putem vorbi de democratie. Este un partid bolsevic si anti european.

cititor

24.05.2020 10:38

NU SUNT BUNE PARTIDELE FOARTE MARI !Mai bine PSD-ul ( si PNL -ul ) s-ar descompune pe zone geografice ( PSD de Ardeal, PSD de Moldova, PSD de Bucuresti , PSD de Dobrogea, PSD de Banat si PSD de Maramures... etc ) Este o vorba romaneasca din batrani si anume , " decat o mana stransa laolalta si betegoasa, plina de reumatisme si care scapa coasa din mana , mai bine un manunchi de degete  PUTERNICE SI SANATOASE LA OLALTA "  !ATUNCI NICI NU S-AR MAI " CALARI " LIDERII UNUL PESTE ALTUL RESPINGANDU-SE, NICI NU S-AR MAI RAZBOI INTRE EI , asa cum faca astazi , deoarece oricat am vrea sa fie altfel, idetile, teoriile, modul de viatza si de trai si modul de a concepe munca, DIFERA DE LA O ZONA GEOGRAFICA LA ALTA SI ASTA DUCE LA DEZBINARE, LUPTA INTERNA , MACINARE SI SLABIRE PERMANENTA IN FATA AGRESORILOR EXTERNI ! Poate aude atat acest PSD , cat st acest PNL ... care de fapt sunt cele 2 mari partide permanent in razboi unul cu altul , ptr distrugerea Romaniei  , nicidecum ptr salvarea , intarirea si promovarea ei spre viitor ! Orice face azi unul, distruge si demoleaza maine celalalt, cand se invarte roata si invers ...  

Adauga comentariu