Incendiu la Năsăud: 20 de pompieri au intervenit la o anexă unde se aflau și două butelii pline (VIDEO)

Alarma a fost dată puțin înainte de ora 6:00, de pe strada Bistriței în Năsăud, acolo unde o anexă gospodărească a fost cuprinsăde flăcări. Timp de mai bine de două ore, 20 de pompieri năsăudeni și bistrițeni, cu patru autospeciale de stingere, autospeciala de intervenție la înălțime si un echipaj de prim ajutor SMURD, au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, precum și pentru protejarea caselor de locuit.

Incendiul a afectat un adăpost de animale, un depozit de plante furajere si o moară de cereale, pe o suprafață totală de aproximativ 450 mp. Casele de locuit au fost protejate. La un imobil de locuit din vecinătate s-au spart geamurile din cauza radiatiei termice, iar la imobilul din gospodăria afectată a fost degradată o fațadă. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă a incendiului: de natură electrică (scurtcircuit).

Din zona de manifestare a incendiului, pompierii năsăudeni au scos două butelii de gaz (pline) înlaturând riscul producerii unei deflagrații.

Adauga comentariu