Încă un șofer beat-mort pe străzile din Bistrița! De această dată este vorba și de o victimă, o femeie care traversa strada regulamentar

Inconștiența pare să fie generată de un virus psihotic la nivelul județului și mai ales al municipiului, căci numărul celor care se urcă la volan în stare de ebrietate este tot mai mare, iar valorile măsurate de polițiști cu etilotestul devin din ce în ce mai înspăimântătoare.

Luni, 19 august, pe una dintre cele mai circulate artele ale municipiului, Bulevardul Republicii, a avut loc un accident în care a fost, din păcate, implicată și o femeie de 80 de ani care traversa strada regulamentar. Aceasta a fost lovită de o mașină a cărui șofer de 64 de ani era băut bine, fiind la granița cu coma alcoolică:

„Conform primelor date, pe bulevardul Republicii din municipiul Bistrița, un bărbat de 64 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei femei care, în calitate de pieton, era angajată regulamentar în traversarea străzii, pe culoarea verde a semaforului. În urma accidentului, femeia în vârstă de 80 de ani a fost rănită, fiind transportată la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 1.20mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia urmează a i se recolta probe care vor stabili cu exactitate alcoolemia” – se arată în comunicatul IPJ BN.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere cu alcoolemie.

De asemenea, traficul rutier a fost blocat pentru aproximativ 40 de minute, după care polițiștii au dirijat circulația pentru alte 50 de minute, timp în care s-a circulat alternativ pe o bandă.

 

sursa foto: Observatorbn.ro

Adauga comentariu