Herning-Ikast Håndbold - adversara Gloriei 2018 în sferturile Cupei EHF!

Sediul Federației Europene de Handbal din Viena a găzduit tragerea la sorți a partidelor sferturilor de finală a Cupei EHF la handbal feminin. Gloria Bistrița a făcut parte din urna valorică 2, alături de celelate ocupante ale locurilor secunde din grupele de calificare: Kastamonu Belediyesi GSK, HC Podravka Vegeta și Handbal Club Lada.

În prima urnă valorică s-au regăsit câștigătoarele celor patru grupe: Thüringer HC, Siófok KC Hungary, Odense Handbold și Herning-Ikast Handbold. Singura excepție a tragerilor la sorți a fost constituită de imposibilitatea extragerii aceleiași formații cu care s-a jucat în grupe, asftel că Gloria nu a intrat în sorți cu Odense.

În schimb, sorții au hotărât ca Gloria 2018 să joace cu Herning-Ikast Håndbold, primul meci fiind disputat la Bistrița, în 29.02/01.03, iar returul în Danemarca la data de 07/08.03.

Herning-Ikast Håndbold are în palmares 10 medalii de bronz, 6 de argint și a câștigat campionatul danez de handbal feminin de patru ori. Este de 8 ori câștigătoare a Cupei Danemarcei, de două ori semnifinalistă a Ligii Campionilor și a câștiga Cupa EHF de de două ori.

Iată și tabloul complet al sferturilor Cupei EHF:

 

Adauga comentariu