Gala Comunitarium, la cea de-a treia ediție: alți 10 tineri din județ vor avea parte de recunoașterea străduinței lor. „Vizionarii de ieri și de mâine” vor fi premiați sub bageta tinerilor prezentului: POV21

Au început cu „Un pas în față”, în 2017. Apoi, anul trecut au căutat „Destine în devenire”, iar în acest an se pun față-n față cu „Vizionarii de ieri și de mâine”. Sunt neobosiții tineri POV21, principalii organizatori ai Galei Comunitarium 2019.

„Zece tineri din această echipă s-au capacitat reciproc și au pornit în căutarea altor tineri cu rezultate deosebite. Și nu au căutat la modul fușărit, prin oraș, intrând în două-trei școli, ci au cutreierat județul, căci mediul rural ascunde diamante pe care urbanul ori nu e dispus să le vadă, ori e prea comod să le găsească!”, scria stiridebistrita.ro anul trecut, despre minunații tineri POV21 care caută an de an zece tineri din Bistrița-Năsăud, tineri care pot fi exemple și care merită apreciați pentru eforturile și parcursul lor școlar.

Conform paradigmei întâlnită în Galele Comunitarium, și în acest an vor exista speakeri, acei „vizionari de ieri”, personalități care și-au urmat viziunile și se vor amplasa pe calea unor stele călăuzitoare pentru „vizionarii de mâine”.

Astfel, tinerii de la POV21 au ales pentru ediția 2019 un „set” de vizionari de excepție:

Întrucât mentorii sunt modelatori de caractere, ne propunem ca ediția din acest an să fie una despre viitor, văzut prin trecutul unor oameni de succes. Așa că, rolul antreprenorilor bistrițeni, speakeri în cadrul evenimentului, este acela de a-i inspira pe premianți, cei cinci invitați fiind:

Alexandru Stânean - CEO TeraPlast
Pop Viorel Mircea - DIR. GEN. ADJ. Comelf
Octavian Harșian - DIR. GEN. Agrostar
Nelu Bălan - DIR. GEN.  Megatitan
Ioan Repede - DIR. GEN. ROMBAT

„Vizionarii de mâine” au fost aleși în urma unei selecții transparente și obiective. Aceștia sunt zece elevi, al căror parcurs școlar remarcabil i-a adus aici și pe care îi vom avea alături la Gală:

Domide Mărioara Cornelia, clasa a VI-a – comuna Rodna
Așaftei Paula, clasa a VI-a - comuna Nușeni
Guzu Naomi, clasa a VIII-a - comuna Șintereag
Sabadis Florina-Alina, clasa a VIII-a - localitatea Sângeorzu Nou
Mihăese Mihaela, clasa a VI-a - comuna Runcu Salvei
Pop Corina Docica, clasa a VIII-a - comuna Runcu Salvei
Hiticas Robert, clasa a V-a - comuna Șintereag
Timariu Claudiu, clasa a V-a - comuna Șieu
Zăpârțan Larisa, clasa a VI-a – localitatea Mijlocenii Bârgăului
Pop Amalia Florentina, clasa a VI-a - comuna Lechința

Gazda evenimentului va fi Ramona Dumitrean, actriță la Teatrul Național Cluj-Napoca, care va reuni discursurile invitaților, înglobându-le cu momente artistice de excepție, susținute de Dani Năsăudean & Alexandra Reman - ”The Boulevard”, Maria Mătean și Ioana Marti, acompaniați de David Rodilă și Sandra Grama, sportivi de performanță în cadrul clubului ,,Top Dance Life” Bistrița. Nu în ultimul rând, vom avea parte de reprezentația energică a grupului Cheers All Stars Bistrița.

Cât despre bilete, prețul unuia este de 15 lei. Pentru mai multe detalii, apelați la numerele de telefon :

Geanina Jarda - 0751 081 882

Lorena Negrușa - 0743 648 962

 

Adauga comentariu