Florin Cilica, un nou show, de această dată cu caracter violent: sechestrare de persoane și loviri!

Nu s-a uscat cerneala din cazul circului făcut de Cilica cu polițiștii care l-au identificat în trafic fiind băut și nici ecourile scuzelor vedetei radio nu s-au spart, căci o altă pățanie purtând numele acestuia se arată în spațiul public: proaspătul căsătorit și-ar fi sechestrat soția, dar și-ar fi lovit și mama!

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a comunicat faptul că un bărbat de 33 de ani din Runcu Salvei este bănuit că „în perioada 25-26 septembrie a.c. ar fi agresat-o atât pe soția lui, o tânără de 21 de ani, cât și pe mama acestuia, o femeie de 51 de ani, din Bistrița. Totodată, polițiștii au constatat faptul că, în aceeași perioadă, bărbatul ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal și ar fi amenința-o cu moartea pe soția sa”.

Atât vârsta, cât și localitatea din care este tânărul prezentat în comunicatul IPJ BN, duc către același Florin Cilica, cel care în urmă cu doar câteva zile apărea din nou în comunicatele polițiștilor ca fiind identificat băut la volan și care a refuzat să sufle în fiolă, dar mai ales să se prezinte la spital pentru prelevarea probelor în vederea stabilirii alcoolemiei.

Florin Cilica a recunoscut cele întâmplate și a postat un video în care își cere scuze polițiștilor pentru circul făcut, având și câteva sfaturi pentru cei care aleg să conducă în stare de ebrietate.

Numai că, Cilica era deja cu musca pe căciulă, acesta făcând scandal nu numai la poliție sau UPU, ci și în propria casă, acolo unde și-ar fi amenințat soția, ar fi sechestrat-o, dar și-ar fi lovit și mama.

Având în vedere aceste evenimente a fost emis și un ordin de protecție:

„Admite în parte cererea formulată de reclamanta Cilică Viorica-Cristina, în contradictoriu cu pârâtul Cilică Florin-Alexandru. Emite un ordin de protecţie împotriva pârâtului pe o durata de 3 luni, dispunând următoarele măsuri: – obligă pârâtul să păstreze o distanţă de minim 100 m faţă de reclamantă şi faţă de reşedinţa acesteia – interzice pârâtului orice contact cu reclamanta, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod”, ordinul emis fiind aprobat de către instanță la data de 1 octombrie.

Florin Cilica va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru infracțiuni de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare.

Comentarii

Telcean

05.10.2019 18:25

Daca apropiatii erau de buna credinta il sfatuiau demult sa ceara ajutor de specialitate. Omul asta nu are toate tiglele pe casa si asta era foarte usor de vazut.

Adauga comentariu