Fiica milionarului bistrițean Ioan Opre, bătută rău la Cluj de un polițist

Un scandal început într-un local de pe celebra stradă Piezișă din Cluj-Napoca a degenerat într-o bătaie în toată regula. La mijlocul scandalului se află un polițist clujean, luptător de MMA și cântăreața de muzică populară – Roberta Opre – fiica unui milionar bistrițean.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 4 ianuarie pe strada Piezișă din complexul studențesc Hașdeu, acolo unde Roberta Opre împreună cu Ioan Miclăuș, soțul cântăreței, ar fi intrat într-un conflict cu un grup de cinci luptători MMA, conform portalului clujust.ro care citează gazetadecluj.ro.

Perechea ar fi ieșit în fața localului, cel mai probabil pentru a fuma, iar la întoarcere și-au găsit masa ocupată de cei cinci luptători, printre care se aflau și frații Prian, unul dintre aceștia, Traian, fiind polițist. Ioan Miclăuș a intrat în discuții contradictorii cu luptătorii MMA, ieșind afară pentru „răfuială”. Șoțul cântăreței ar fi fost lovit de fratele polițistului, moment în care atât Roberta Opre cât și polițistul Traian Prian au intervenit în altercație. Cântăreața s-a ales și cu un pahar spart în cap, dar și cu mai multe lovituri aplicate „la grămadă”.

Conform unor surse a Gazetei de Cluj, Roberta Opre a plecat la Viena pentru operație, suferid de o plagă la cap cauzată de paharul spart.

Clujust.ro spune că ar fi existat un apel la 112, dar la sosirea echipajelor nu mai era nimeni în zonă, cel mai probabil, soții implicați în altercație plecând la IML. Polițiștii clujeni neagă implicarea colegului lor în scandal, susținând faptul că acesta ar fi încercat aplanarea conflictului, nicidecum implicarea în acesta.

Sexy-cântăreața Roberta Opre este fiica milionarului Ioan Opre din Dumitra, acesta fiind și el implicat în trecut  într-un sexy-scandal de... proxenetism.

Foto: gazetadecluj.ro

Adauga comentariu