Eugen Curtean a fost uns ca subprefect. La depunerea jurământului a fost prezent și fostul șef politic al noului „subu” - Ioan Oltean

Ceremonia de instalare a noului subprefect al județului Bistrița-Năsăud a avut loc în sala 15 a Instituției Prefectului, ea având loc simultan în alte 23 de județe din România, exact la ora 11.00. Aici au fost prezenți majoritatea șefilor de servicii deconcentrate, cei ai instituțiilor de forță dar și numeroși membrii ai Partidului Național Liberal. Invitatul surpriză la acest eveniment a fost fostul deputat și prședinte al PDL BN și fost șef pe linie de partid a lui Eugen Curteanu, Ioan Oltean. Acesta a glumit cu cei prezenți și s-a întreținut amical cu liberalii aflați în sală. Oltean s-a așezat lângă un mai vechi prieten al său, primarul Pavelea Anchidim de la Runcu Salvei. La eveniment a venit și președintele PNL BN, Ioan Turc.

După ce a depus jurământul, subprefectul Eugen Dicones Curtean, a făcut o scurtă declarație de presă: ”La început de drum, eu și domnul prefect avem același obiectiv comun: păstrarea porților deschise a Instituției Prefectului către cetățeni, asta pentru că această instituție este interfața dintre bistrițeni și Guvernul României. Sigur, o altă dorință de-a mea este ca această instituție să rezolve în limita competențelor legale, problemele oamenilor, pentru că noi asta trebuie să facem – să rezolvăm probleme și să păstrăm legalitatea în județul Bistrița-Năsăud”.  La  final,toți cei prezenți au ciocnit  o cupă de șampanie în onoarea subprefectului Eugen Curteanu.

 

Adauga comentariu