Doi polițiști bistrițeni trași „pe dreapta”, după o intervenție în care a fost implicat un botoșănean infectat cu CoVid-19

Un cetățean din Botoșani, care se întorcea acasă din străinătate și a făcut parte dintr-un convoi care a tranzitat județul Bistrița-Năsăud, a fost testat și declarat pozitiv, infectat cu CoVid-19, după ce a ajuns la destinație.

Acesta a fost direcționat în carantină, într-un hotel din Botoșani, dar în urma anchetei epidemiologice desfășurate de DSP Botoșani, s-a aflat că singurele persoane cu care acesta a intrat în contact au fost doi polițiști bistrițeni.

În fapt, mașina în care se afla botoșăneanul a fost implicată într-un accident minor pe raza municipiului Bistrița, soldat cu avarii și soluționat pe cale amiabilă. Acesta nu a avut contact cu celălalt șofer, iar autoturismul a fost transportat pe platformă până la destinație.

„Atât șoferul, cât și polițiștii care au intervenit la fața locului erau echipați corespunzător, purtau mănuși și măști de protecție; autoturismul în cauză tranzita județul, fiind venit din vamă și însoțit de polițiști și jandarmi. Pentru siguranță, cei doi polițiști au fost testați de către DSP și, până la primirea rezultatelor, se află în izolare la domiciliu”, informează IPJ BN.

 

foto cu caracter ilustrativ (sursa: ziarulunirea.ro)

Adauga comentariu