Doctorul bistrițean Lucian Pintea, numit secretar de stat în Ministerul Sănătății! Medicul este șeful secției de Medicină Legală din cadrul SJUB

După rămânerea în Guvern pe postul de secretar de stat în Ministrul Agriculturii a bistrițeanului Sorin Roșu Mareș, un alt concetățean a fost numit într-o astfel de funcție în Guvernul Orban.

Este vorba de doctorul Vasile Lucian Pintea, șeful Serviciului de Medicină Legală din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Acesta nu este afiliat politic, dar a fost propus primului ministru de către o formațiune politică.

„Pe noi ne bucură faptul că în Minister ajung profesioniști. Dr. Lucian Pintea este un astfel de profesionist, tânăr și foarte ambițios, în care ne punem și noi mari speranțe, iar de expertiza acestuia este nevoie la nivel de minister”, a comentat managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany.

Dr. Lucian Pintea va împlini pe data de 2 ianuarie 50 de ani. Acesta lucrează în cadrul SJU Bistrița din anul 1999, fiind absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, promoția 1995. Până la încadrarea în SJU, dr. Pintea și-a făcut rezidențiatul, tot la Cluj-Napoca.

Adauga comentariu