Deputatul Daniel Suciu și dubla măsură: face plângeri la poliție pentru postările jignitoare împotriva PSD, dar îi „scapă” manifestările grobiane ale colegilor săi!

Monument de cinste și corectitudine, deputatul ales de Bistrița-Năsăud, Daniel Suciu, fost purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat, actualmente lider de grup parlamentar PSD în Camera Deputaților, fără nici măcar o „realizare” notabilă în perioada de parlamentar, tratează populația României cu dublă măsură!

În urmă cu mai bine de un an, mai exact în luna martie 2017, D.S., pe atunci purtător de cuvânt al PSD BN, a făcut o plângere la poliție pentru „postarea pe rețeaua de socializare facebook a unor expresii și cuvinte jignitoare adresate mai multor persoane din cadrul formațiunii PSD participante la o petrecere organizată în 11.03.2017, producând indignarea cetățenilor”, postare care i-a aparținut lui Călin Lucian Farcaș (foto).

În urma acestei plângeri, „teroristul” media C.L.F. a fost amendat de Poliția municipiului Bistrița cu suma de 200 lei, conform procesului verbal PF1107758 din 28.04.2017. Aceasta a fost o victorie importantă a deputatului bistrițean, de fapt singura lui realizare notabilă din cariera sa de politruc.

Deputatul dublă-măsură, din poziția sa de milițian facebook, nu a mai reacționat la fel atunci când cel puțin doi colegi parlamentari din PSD și un ministru au avut reacții furibunde și xenofobe pe aceeași rețea de socializare. Primul dintre aceștia ar fi fostul ministru Ioan Rus care jignea femeile din diaspora făcându-le curve, mai apoi renumitul deputat-mitralieră, Cătălin Rădulescu, omul care declarase că are o armă de tip AKM furată în timpul evenimentelor din 1989 și pe care se gândește să o folosească împotriva celor care protestează prin piețe.

Ultima ieșire în decor aparține unui bun prieten al deputatului bistrițean, baronul PSD Niculae Bădălău, cel care primește dedicații din partea unui manelist și cântă împreună cu el „Să vină diaspora, că noi ne pi#@m pe ea”.

Dar, ca să rămânem totuși pe plaiurile penei de păun, recent, un tânăr care își inscripționase motocicleta cu un mesaj anti-PSD la modă a fost și el chemat la „secție” pentru o declarație în urma unei plângeri făcute, de cine oare?

Având în vedere toate cele de mai sus, cum explică deputatul social-democrat Daniel Suciu dubla măsură pe care o aplică cetățenilor români în situații similare? Dacă Farcaș și tânărul motociclist au adus injurii partidului din care deputatul face parte, iar el a sesizat aceste comportamente inadecvate și antisociale organelor în drept, de ce nu procedează la fel și în cazurile de grave derapaje ale propriilor colegi de partid, căci e vorba de același comportament antisocial, poate mai grav având în vedere că cel puțin unul dintre aceștia amenința cu violențe și arme?!

Comentarii

FLORIAN RAPAS

01.09.2018 13:27

Principiul lor : " NOI, POLITICIENII, AVEM DREPTUL SA GRESIM !!!! "

FLORIAN RAPAS

01.09.2018 13:29

" Aveti grija" domnule jurnalist sa nu se sesizeze din nou, cineva din conducerea IPJ BN , ca divulgati informatii clasificate sau nedestinate publicitatii !!!!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

FLORIAN RAPAS

01.09.2018 13:32

" Aveti grija" domnule jurnalist sa nu se sesizeze din nou, cineva din conducerea IPJ BN , ca divulgati informatii clasificate sau nedestinate publicitatii !!!!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Adauga comentariu