Deconspirare de informații: grupul „Copacul de Cafea” pregătește o nouă serie de infracțiuni „velo”! De această dată sunt implicate și autoritățile (VIDEO)

Vă mai aduceți aminte de „infractorii” de la Copacul de Cafea? Normal, sunteți complicii lor zi de zi, acolo vă savurați cafeaua cea dătătoare de inspirație! Bine, cei trei muschetari cu așa-zise preocupări într-ale făcutului de cafea coc tot timpul și altceva, ca o activitate secundară, aparent lipsită de importanță.

Citește și ATENȚIE! Boala cafelei a ajuns la Bistrița: frații Vidican sunt contagioși, afecțiunea lor se ia repede și se vindecă greu! Dosar infracțional „COPACUL DE CAFEA”

Câmpul infrancțional se lărgește, iar mobilul fărădelegilor celor trei numiți a ajuns să fie banala bicicletă! După deja cunoscutele activități organizate de grupul de la „Copacul de Cafea” cu bicicletele prin păduri, denumite conspirativ „Tura cu copaci”, Gabriel, Claudiu și Thomas recidivează în organizarea infracțiunilor velo, de această dată la nivel de municipiu.

Este vorba de operațiunea „Tur Ciclist Connect2Earth” ce se va desfășura sâmbătă, 30 martie, de Ora Pământului, începând cu ora 20:30. Această operațiune constă într-o desfășurare de forțe pe biciclete, cu pornire chiar în momentul stingerii iluminatului public.

Sursele noastre ne-au confirmat faptul că întâlnirea grupului de velo-taină va avea loc în zona statuii fotografului din capătul vestic al Pietonalului. De asemenea, aceleași surse care și-au riscat câteva cești de cafea pentru a ne aduce aceste informații, spun că traseul urmat de conspiraționiștii pe biciclete ar fi următorul:

Piața Centrală – Gh. Șincai – Independenței – întoarcere la sensul de la Kaufland – din nou Independenței – Al. Odobescu – Parcului – V. Conta – CR Vivu – Bistricioarei – Piața Petru Rareș - Dornei – Piața Centrală.

Tot acest traseu va fi urmărit de serviciile de specialitate cu ajutorul unei aplicații dezvoltate chiar de unul din cei trei membri ai grupului infracțional „Copacul de Cafea”. Spre edificare, vă prezentăm și un filmuleț obținut pe surse:

În completarea acestei activități aflate în „umbra” Copacului de Cafea, în cadrul aceluiași eveniment, Ora Pământului, cei care nu doresc să părăsească zona vor putea pedala pe trei biciclete fixe care vor produce energie electrică „verde”, va avea loc o lansare de lampioane, precum și un show al torțelor prezentat de Trupa Sirius. Complici în evenimentul deconspirat mai sus sunt și autoritățile locale, cele care au apelat la „grup” pentru organizarea de taină a acestui tur ciclist!

Orice informație suplimentară pe care o dețineți în legătură cu grupul „Copacul de Cafea”, care atrage din ce în ce mai mulți adepți, vă rugăm să o împărtășiți opiniei publice!

Adauga comentariu