A DAT BIR CU FUGIŢII: Ministrul Sănătății, Victor Costache, a DEMISIONAT

Ministrul Sănătății, Victor Costache, și-a depus mandatul, în plină criză provocată de coronavirus, ne-au precizat surse politice. Se pare că acesta va fi subiectul abordat de premierul Ludovic Orban în cadrul declarației de presă pe care o va avea la ora 10.30.

Demisia ministrului Sănătății vine în plină criză a epidemiei de coronavirus, în care au fost critici privind lipsa de materiale de protectie din spitale și testarea redusă în cazul COVID-19. În ultima sa ieșire publică, miercuri seară, Costache declara că toți bucureștenii vor fi testați pentru coronavirus.

Nelu Tătaru (foto jos), secretar de stat în Ministerul Sănătății, va fi numit interimar la Ministerul Sănătății.

 

 

Comentarii

Vizitator

26.03.2020 16:33

Acesti nenorociti de PSD-isti politizează totul, chiar si acum in plină criză epidemiologică generată de răspândirea la scară mondială a coronavirusului chinezesc COVID-19. Demisia ministrului sănătătii ar putea fi legata de situatia complicata de la spitalul judetean Suceava, unde lipsa de teste şi a materialului de protecţie a dus la contaminarea personalului medical cu acest agent patogen extrem de periculos.Prin urmare, gestul ministrului Victor Costache de a demisiona este  mai degrabă unul de asumare a neajunsurilor din sistemul medical românesc, asa cum se intâmplă in orice democratie si nicidecum de dezertare asa cum interpretează neocomunistii care nu renuntă la scaun.  

Adauga comentariu