Daniel Suciu, despre condamnarea lui Traian Ogâgău: „Imi pare rau pentru situatia dificila prin care trece domnul primar”

Daniel Suciu, principalul contra-candidat al primarului orașului-stațiune Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, susține faptul că situația în care se află acesta este una exclusiv în curtea Partidului Național Liberal, dar și că, din punctul său de vedere, comunitatea sîngeorzenilor trebuie unită și ferită de scandaluri:

„Indiferent de situatia juridica a domnului Ogagau, eu mi-am anuntat candidatura saptamana trecuta, avand alaturi de mine sute de sangeorzeni. Imi pare rau pentru situatia dificila prin care trece domnul primar, desi am avertizat public in nenumarate randuri despre derapejele petrecute in activitatea domniei sale. Acum este problema PNL sa se descurce cu acest subiect, unul deloc confortabil. PNL trebuie sa dea raspunsuri despre “fara penali in functii publice”, nu eu. Deciziile sunt la ei”, a declarat deputatul social-democrat pentru stiridebistrita.ro.

Daniel Suciu a mai precizat faptul că orașul-stațiune merită mai multă liniște după o perioadă încărcată de „vrajbă și ură”:

„Eu imi doresc ca dupa 3 ani si jumatate de vrajba si ura in acest minunat oras sa ne regasim drumul cel corect. Sunt decis sa fac tot ce pot sa unesc aceasta comunitate pentru ca, pana la urma, Sângeorzul este al tuturor si toti suntem ai lui”, a conchis Suciu.

Reamintim că primarul Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, a fost condamnat în primă instanță la un an de inchisoare, cu suspendare, și ridicarea dreptului de a fi ales pentru o perioadă de trei ani. Ogâgău are dreptul la apel în termen de 10 zile de la comunicarea stentinței.

Citește și... Traian Ogâgău, lovitură sub centură chiar înainte de alegeri: condamnare cu suspendare și interzicerea dreptului de a fi ales, în urma unui proces penal!

Comentarii

paul

17.02.2020 19:23

Mare realizare pe plan profesional la Suciu.Sa sari din fotoliul unde se hotaraste destinul tarii intr-o competitie,pe care chiar daca o s-o castigi,o sa poti ajuta la hotararea destinului unui mic orasel de provincie.Asta-i ca aia:,,Urcam in sus,coboram in jos!!,,Halal politician!:)))))

Adauga comentariu