Daniel Suciu cere „sprijinul, votul și susținerea” colegilor din PSD Sîngeorz-Băi pentru o candidatură la funcția de primar al orașului-stațiune (VIDEO)

Deputatul Daniel Suciu va participa vineri, 14 februarie, la Conferința Organizației Orășenești PSD Sîngeorz-Băi, în calitate de candidat pentru președinția acestei organizații.

În cadrul acestui eveniment intern se va alege structura organizației, dar va fi desemnat și candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Sîngeorz-Băi.

„Candidez pentru funcția de președinte al organizației Sîngeorz-Băi și voi cere sprijinul, votul și susținerea colegilor din organizație pentru candidatura mea la Primărie. Dacă eu, astăzi, voi fi desemnat candidat de primar al orașului Sîngeorz-Băi, voi face tot ceea ce ține de mine să-i conving pe sîngeorzeni că tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii trei ani și jumătate nu reprezintă normalitatea ci dinpotrivă, anormalitatea. Dacă până acum a fost un slogan cu ne-a luat Sîngeorzul înapoi, sau și-au luat Sîngeorzul înapoi, vreau să-i conving pe sîngeorzeni că într-adevăr, acum în iunie, ei trebuie să-și ia Sîngeorzul înapoi”, a precizat Suciu.

Acesta mai suștine și faptul că nu este singur în acest demers și că vor fi suficiente „surprize” în perioada următoare în localitatea respectivă, astfel încât liberalii să-și piardă din încrederea câștigării unui nou mandat într-un mod atât de ușor, așa cum aceștia prognozează.

Adauga comentariu