Cum este așteptat Radu Moldovan la Târlișua pentru a-și ridica titlul de „cetățean de onoare”

Comuna Târlișua beneficiază de investiții cât se poate de necesare comunității. Printre acestea se numără și modernizarea Drumului Județan 171 Uriu-Maramureș, drum care are deja câteva probleme sesizate de cetățeni afectați, dar și un drum comunal care leagă Târlișua de Valea Borcutului, către Șendroaia.

 Acest drum are o poveste mai veche, lucrările de modernizate fiind făcute în urmă cu 4-5 ani. Din cauza „calității” execuției, acest drum suferă reparații și peticiri aproape tot timpul, iar modul de lucru a celor care execută aceste lucrări este unul îndoielnic.

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției un set de fotografii legare de acest drum comunal, drum care duce, după cum susține acesta, către un Cămin Cultural transformat peste noapte dintr-o școală. Lucrările respective sunt realizate de SC LDP SA, unitate aflată în imediata responsabilitate a Consiliului Județan Bistrița-Năsăud.

click pe fotografii pentru vizualizarea imaginii în întregime

Conform fotografiilor, drumul este decopertat iar resturile de asfalt și alte mizerii sunt depozitate direct în șanțuri.

O altă „investițe europeană” este și piața din centrul localității Târlișua. Aici domină dezintereseul autorităților locale, locul care ar trebui să deservească târgul din localitate este mai degrabă o groapă de gunoi.

Prin aceste fotografii, cititorul nostru îl roagă pe viitorul posesor al diplomei de „cetățean de onoare” al comunei Târlișua, Radu Molodvan, să se oprească și să vadă și aceste „realizări” atunci când va ajunge în localitate pentru decernarea distincției.

Comentarii

Balan Marius- e...

14.11.2018 10:17

Fain ! Asa-i tat judetul BN si tata Romanica noastra. La MEDIU din nou suntem ultimii mohicani ai Europei. A se vedea infrigementul pe gropile de gunoi si pe calitatea aerului din marile orase. Fiti linistiti ca acelasi aer il respiram si la Bistrita numai ca nimeni nu ne spune adevarul ca sa nu intram in sevraj  .

Adauga comentariu