Contrar opiniei unor cârcotași și opozanți, primarul Bistriței - Ovidiu Crețu - NU mănâncă RAHAT! Noi avem dovada!

Se pot spune multe despre actualul primar al municipiului Bistrița... Este arogant, orgolios, de multe ori se învârte în cercuri dubioase, are gusturi ciudate, a devenit neascultător, este ipocrit, este pensionar, nu are mașină personală, se joacă cu banii bistrițenilor, îi place kitsch-ul și lista poate continua!

De un lucru suntem siguri! Primarul Bistriței, Ovidiu Teodor Crețu, nu mănâncă rahat, orice ar spune unii sau alții, iar noi avem dovada! Ovidiu Crețu preferă baclavaua!

L-am urmărit atenți de cel puțin un an, l-am suprins pe autostradă către pârtiile de schi din Austria alături de persoane aflate în relație directă cu municipalitatea, l-am auzit aberând în ședințele de Consiliu Local, îl vedem impasibil față de lupta penibilă cu imaginea pe care adjunctul său o duce, dar nu l-am prins mâncând rahat!

Crețu preferă baclavaua, nu gogoșile, nu fructele de mare sau de coteț prezentate la Festivalul Mediteranian de pe Pietonalul bistrițean. Și-a luat aproape din fiecare sortiment de baclava câte două-trei bucăți, mai puțin din cele cu ciocolată (cică n-ar merge cu vinul consumat anterior), plătind cash aproape 60 de lei (din portofelul propriu)!

Comentarii

Balan Marius- e...

16.11.2018 17:32

D-le RIAN ati scris un articol deosebit de gingas. Am stat cu sufletul  in gura,( nu cu rahatul) sa vad ce vreti sa spuneti.In ce ma priveste sunt mancator de PESTE, insa doresc ca cei care mananca RAHAT de-a binelea sa nu li se duca din gat nici cu spalaturi. Sa se sature ca lumea. 

Andreea

16.11.2018 19:12

Buzunarul propriu 😅😅.. care este alimentat direct din buzunarele bistritenilor 😞

Adauga comentariu