Consilier PSD: "trebuie să meargă din Bistrița toată echipa și cei de la tineret, altfel vor suporta consecinte grave"

Informația a apărut pe site-ul mitingcujapca.ro, acolo unde sunt invitați ce care se simt presați într-un fel sau altul să participe la mitingul organizat de PSD sâmbătă la București să ia atitudine și să facă publice aceste presiuni.

Până în momentul redactării acestui material, pe site-ul respectiv erau înregistrate peste 160 de mesaje trimise de persoane din întreaga țară, printre care și una din Bistrița, cel mai probabil un membru de partid.

Acesta susține faptul că un consilier local PSD ar fi pus anumite presiuni „echipei” folosind intimidarea și amenințarea:

"La sediu, a spus că trebuie să meargă din Bistrița toată echipa și cei de la tineret, altfel vor suporta consecinte grave".

Pentru o vizualizare a localităților de unde vin reclamații există și o hartă interactivă, dar și o pagină unde sunt expuse toate plângerile înregistrate.

Postarea făcută de bistrițean nu este însoțită de date concrete, explicite, referitoare la persoana care a făcut presiunea/amenințarea, informația fiind în imposibilitate de a fi verificată într-un fel sau altul. Cei care administrează site-ul au pus la dispoziția celor interesați inclusiv variantele de trimitere a unor probe care să confirme cele reclamate, cum ar fi înregistrări video, audio sau fotografii.

Adauga comentariu