„Confuzia” este la baza neînțelegerii dintre Crețu și Moldovan. Așa interpretează edilul

Ovidiu Crețu chiar reușește un stand-up comedy la fiecare apariție în presă, deși e inginer. Nu prea vrea să înțeleagă că partidul îi dă semnale că nu mai vrea să își asocieze numele/sigla cu cel al onorabilului  Ovidiu Teodor. Probabil l-au prins și ei cu... ,,veverița-n buzunar".

Nu se compară cu Bucureștiul în ceea ce privește sportul. Dar cu cine, că tot CSM-uri sunt?  

Ne fiind musai vorba despre o inerpretare greșită a unor legi, în speță cele referitoare la susținerea sportului local, Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a transmis o oarecare săgeată politâ înspre Ovidiu Crețu chiar de la tribuna Conferinței Județene PSD, acolo unde edilul a lipsit. Atfel, nea Ovidiu a ținut neapărat să-i dea un răspuns liderului Moldovan, nu neapărat o replică: ,,Eu vreu să vă spun că Ordonanța 138 a apărut anul trecut. Răspunsul Curții de Conturi este elocvent. Eu nu pot să mă compar cu municipiul București. Nu risc să rezolv o problemă cu un control. Eu rmăresc linia legală. Dacă legea nu se schimbă, nu vom finanța ceva ilegal și ne vom axa pe susținerea sportului de amatori, pentru copii, în special. Vă faceți că nu știți ce are Primăria București în plus? (...) Eu n-am venit să transmit un mesaj pe linie de partid. Am convocat o conferință de presă pe două linii administrative. Întrebarea care a venit... să comentez ceea ce a zis liderul meu de partid... nu ar trebui să o fac".


Revine la sentimente mai bune în raport cu Radu Moldovan? Sau... s-a speriat?


Radu Moldovan s-a cam ,,desprins" de imaginea lui Crețu și l-a contrat dur în fața reprezentanților presei. Edilul Bistriței se pare că joacă o ultimă carte pentru a fi numit candidatul PSD la municipiu și neagă, tocmai din acest motiv, un conflict cu mai-marele de la județ, care îi este și șef de partid: „Noi funcționăm foarte bine. Primăria cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud au în comun foarte multe zone, foarte multe sectoare. Avem interpretări diferite în anumite domenii. Eu cred că lucrurile pot fi discutate, mai ales că legea e confuză și lasă loc la interpretare. Avem opinii, avem părei, dar ne înțelegem și colaborăm bine". Da, Crețu a râs astăzi în cadrul conferinței de presă, dar râsul semăna atât de tare a... rânjet. Se pregătește ceva, nu, nea Ovi?

 

 

Adauga comentariu