Colibita Bike Fest este în plină desfășurare: vreme excelentă, aer curat, adrenalină pe două roți!

Departe de protestele din oraș și de concertele Way Too Far, la Colibița a dat startul la încă o ediție a festiavlului iubitorilor de sport și adrenalină, Colibița Bike Fest. Timp de trei zile, tineri din toate colțurile tării iși vor pune la încercare abilitățile de bicicliști și vor practica sport într-un decor frumos și cu aer curat.

Conform organizatorilor, anul trecut au participat nu mai puțin de 200 de concurenți din toată România, iar concursul evoluează de la an la an, astfel Colibița Bike Fest devine o tradiție în rândul iubitorilor de sport pe 2 roți, mai ales că festivalul a ajuns anul acesta la a IX-a ediție.

Paricipanții se mai pot bucura și de concertele celor de la RECO SLEEPY KOKE și MADNESS în ziua de sâmbătă, iar duminică zona va fi cutremurată de muzica celor de la NATTY NED SELEKTA, BVS și DEX.

Probele care se vor practica în cadrul evenimentului sunt discipline precum Dirt Jump, XC Maraton, Trial, Dual, Strees Style.

Cei care doresc să rămână peste noapte au posibilitatea să iși instaleze cortul gratuit în zona de camping, pe marginea lacului.

Adauga comentariu