Cercetat în alte patru cazuri de conducere fără permis, un un puțoi de 19 ani din Bistrița-Bîrgăului persiflează liber un oraș, un județ, o țară și se urcă la volan când vrea el!

Cazurile de conducere fără a avea acest drept au luat cu asalt buletinele informative ale Poliției, în multe dintre aceste cazuri fiind vorba și de consum de alcool sau stupefiante. Teribiliștii nu numai că scapă basma curată, dar și recidivează.

Este și cazul unui tânăr de 19 ani din Bistrița-Bîrgăului surprins la volan, fără a avea dreptul de a conduce, pentru a cincea oară! Conform unui comunicat al IPJ BN, de această dată s-ar fi organizat un flagrant, căci inconștientul a fost identificat în trafic de către un polițist aflat în timpul liber care a dat alarma colegilor săi de serviciu.

Încolțit, tânărul infractor a încercat să scape de polițiști și a efectuat o manevră de mers cu spatele, moment în care a lovit tocmai mașina celui care l-a depistat în trafic și era în timpul liber. „Acțiunea” a avut loc azi, 29 iulie, în municipiul Bistrița.

De ce oare acest tânăr care deja avea la activ patru dosare pentru conducere fără drept se mai afla în liberate? O întrebare la care numai sistemul legislativ, procurorii și mai ales judecătorii ar putea să răspundă, dar după cazul „Caracal” nu ne mai miră absolut nimic, inclusiv la Bistrița!

Chiar dacă a conduce un autoturism  fără a poseda un permis de conducere nu este o infracțiune care să necesite reținerea făptașului, dacă acesta nu avea și alte „bube” în acel moment, după încă trei astfel de abateri bîrgăuanul tot liber era, persiflând întreaga omenire! Mai mult, acesta este identificat acum pentru a cincea oară pentru aceeiași infracțiune și putem pune rămășag că va fi cercetat în stare de libertate, căci „nu constitue un pericol public”!

Sunt alți preferați ai sorții care au fost sau sunt cercetați în liberatate, având acuzații legate de integritatea altor oameni, darmite un puțoi cu chef de condus...

 

UPDATE:

Autoturismul folosit la comiterea infracțiunii de către tânărul de 19 ani, din Bistrița Bârgăului, cercetat pentru conducere fără permis, a fost pus sub sechestru de către polițiști. De asemenea, polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului, care urmează a fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivã. - IPJ BN

Adauga comentariu