Ce „cadou” a primit Ionel Peica, patronul Agro-Ardeal, de ziua lui: o reclamație la Protecția Consumatorului pentru vânzarea unei bucați de carne cu viermi!

Unul dintre cele mai cunoscute branduri locale, procesator și vânzător de produse de origine animală, Agro-Ardeal, se confruntă cu o situație în care nu și-ar fi dorit să ajungă vreodată: un produs cumpărat din magazinele firmei conținea viermi!

S-a întâmplat luni, 5 august, chiar de ziua patronului Agro-Ardeal, Ionel Peica! O familie din Ghinda a achiziționat piciorușe de porc, iar în momentul pregătirii acestora pentru mâncare s-au găsit viermi în interior, conform timponline.ro.

Gospodina în cauză spune că nu este la primul caz de acest gen. Din același magazin, situat în cartierul Ștefan cel Mare, a mai achiziționat altă dată un alt produs, carne tocată, iar după preparare și consumare s-a ajuns la spital cu toxinfecție alimentară.

Clienta susține faptul că prima dată nu a vrut să acționeze în niciun fel, considerând că este un caz izolat, dar acum este decisă să facă o plângere la Protecția Consumatorului. Conform sursei citate, clienta a fost contactată de reprezentanți ai firmei pentru a rezolva amiabil incidentul, dar aceasta a refuzat categoric acest lucru.

În aceste cazuri Protecția Consumatorului poate să dispună inclusiv închiderea unităților în cauză.

 

Sursa foto: timponline.ro

Adauga comentariu