Candidații PNL pentru alegerile locale din iunie au fost stabiliți în proporție de 90%. Ovidiu Florean vs Radu Moldovan și Dorin Vlașin contra Mircea Romocea

Președintele PNL Bistrița-Năsăud,  Ioan Turc, a anunțat astăzi  că,  în cel mai scurt timp posibil, probabil pînă la 1 martie, ar putea fi anunțat candidatul la primăria Bistrița, cel mai probabil chiar el.

În ceea ce privește pe liberalul care va candida la președinția Consiliului Județean, cel mai probabil acesta este Ovidiu Florean, secretarul general al PNL fiind singurul liberal până la această dată care s-a exprimat public și și-a depus candidatura în cursa internă

Ioan Turc: ” La Năsăud, în pole-position, se găsește Dorin Vlașin, un om în care eu am încredere și care va câștiga alegerile, în timp ce  la Beclean încă negociem, căutăm, dar vă asigur că e vorba de un beclenar get-beget, nu de cineva impus și adus de afară”, spune Turc.

E nevoie de alianțe, să vedem cum se vor face ele...

În aceeași ordine de idei, Ioan Turc a vorbit și despre eventualele alianțe și, pe care, liderul liberal bistrițean le consideră absolut necesare, mai ales dacă alegerile vor avea loc într-un singur tur de scrutin: ” Sunt necesare (n.red.-alianțele politice) dar să vedem cum le facem? Ar fi ideal ca pe partea dreaptă să avem un singur candidat, dar cât de realizabil este un asemenea proiect, e o altă poveste”, explică Turc.

Până la această dată, PNL Bistrița-Năsăud și-a desemnat candidați în următoarele comune: Negrilești (Constantin Știr), Cetate (Ignat Ionuc Aluaș), Budacu de Jos (Daniel Banyai), Ciceu-Giurgești (Romulus Markiș), Dumitrița (Vasile Petronel Nica), Dumitra (Călin Hurdea) și  Ionel Ropan în Petru Rareș. Lor li s-au adăugat Vasile Dologa la Tiha Bârgăului, Mihai Scridonesi, Maieru și Sorin Avram la Leșu.

 

 

 

 

 

Comentarii

Cititor

10.02.2020 23:20

Tare ca fularul iute ca sertaru este ideea nastrujnica a lui Turc sa faca un PUZ pentru case in zona de protectie a aerodrumului se vede ca este habarnist total si nu cunoaste legea. Din alt punct de vedere ce fraier va vrea sa aiba casa intro zona cu zgomot de avioane.

Adauga comentariu