Camelia Tabără îi predă ștafeta educațională lui Mihai Mureșan, pentru postul de inspector școlar general. Liberalul preia Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud din data de 23 martie

Mandatul actualului inspector școlar general, Camelia Tabără, se încheie la data de 22 martie, iar începând de luni, 23 martie, postul va fi ocupat tot de un profesor de fizică, liberalul Mihai Mureșan.

Camelia Tabără este consilier local din partea PSD și are catedră de fizică în cadrul Colegiului Național „Andrei Mureșanu”. Aceasta se va întoarce la ore, atunci când se vor ridica restricțiile naționale.

Mihai Mureșanu este și el profesor de fizică în cadrul unui alt liceu de prestigiu din Bistrița-Năsăud, Colegiul Național „Liviu Rebreanu”. Acesta a mai fost inspector școlar general, iar acum a fost numit, prin detaşate, în interesul învăţământului, conform Ordinului 3670/19.03.2020.

„Mă întorc la catedră, între elevi, atunci când se vor ridica restricțiile. Voi colabora în continuare cu Mihai Mureșan, un coleg și prieten, căruia îi urez succes în viitoare funcție. Personal, am încredere în profesionistul Mihai Mureșan”, ne-a declarat Camelia Tabără.

Redacția stiridebistrita.ro îi mulțumește Cameliei Tabără pentru colaborarea activă din timpul mandatului dânsei și îi urează succes la catedră. De asemenea, îi dorim mult succes și profesorului Mihai Mureșan în viitorul său mandat.

Adauga comentariu