#Bottlechallenge a ajuns și la Bistrița: un pompier, o tânără speranță și o legendă a fotbalului reușesc să scoată capacul unor sticle cu ajutorul „tehnicilor” din dotare (VIDEO)

Vă mai amintiți de Ice Bucket Challenge, o provocare care a cucerit lumea prin intermediul rețelelor de socializare? Ei bine, în această vară s-a inventat o nouă provocare, de această dată una cu... talent!

Se ia o sticlă cu ceva lichid în ea și se încearcă desfiletarea dopului într-un mod cât mai original: bottlechallenge!

Simplu și foarte complicat în același timp. Au făcut-o și pompierii bistrițeni, aceștia folosindu-se de furtunul din dotare, cu apă sub presiune:

Challenge-ul a ajuns și în lumea sportivilor, acolo unde fiecare își încearcă măiestria pentru BottleChallenge. „Vulpița” Luiza Bindea, tânara de 12 ani de la CS Ilyo, campioană la taekwondo, a reușit să scoată dopul cu ajutorul unei lovituri pline de precizie:

Nici Gabi „Pele” Balint nu s-a lăsat mai prejos. Sîngeorzanul ne-a demonstrat că talentul în fotbal este ca mersul pe bicicletă pentru eroii de la Sevilla din 1986 și a executat o lovitură de o precizie rară, reușind să-și facă sponsorul fericit:

Toate filmările din categoria bottlechallenge au momentul culminant filmat cu incetinitorul și apoi sunt viralizate pe rețelele de socializare. Bineînțeles varianta reușită, căci cine știe câte duble s-au tras până la perfecțiune...

Adauga comentariu