Bistrițeanca Cristiana Chirlejan - locul III la Campionatele Europene de Karate din Cehia! JOS PĂLĂRIA întregului lot al CS Karate Bistrița! (FOTO)

În acest sfârșit de săptămână au avut loc Campionatele Europene de Karate Shinkyokushin, desfășurate la Praga, în Cehia, acolo unde au participat peste 470 de sportivi din 25 de țări europene. Bistrița a fost reprezentată de C.S. Karate cu un lot de cinci sportivi, dar și doi arbitrii.

Delegația României a reușit un total de 10 medalii, dintre care 3 de aur și o sportivă calificată la Campionatul Mondial din Tokyo, Japonia, plus premiul “Best Technique” pentru Anthony Ochian.

Juniori bistrițeni au fost la înălțime, obținând două medalii de bronz, o medalie la proba de Kata, prin Dolha Denisa și o medalie de bronz prin Pop Claudiu. Moldovan Luca și Negrea Valentin s-au clasat pe locurile V, Luca la proba de kata, Valentin la proba de kumite, amândoi având un parcurs dificil.

Cristiana Chirlejan a reușit să cucerească o medalie de bronz la seniori, frumoasa bistrițeancă clasându-se pe locul al III-lea al probei de Kata U21.

A doua zi după ce a coborât de pe podium, Cristiana a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare:

„Ieri am obținut locul al III-lea la Campionatul European de Karate Shinkyokushin. În această postare nu este vorba despre medalie sau de plasarea pe podium. E vorba de dragoste şi recunoştinţă. E minunat să fii un concurent şi să concurezi pentru a ajunge să cunoşti toate sentimentele din lume. Dar, după cum ştie toată lumea, sentimentele sunt limitate. De la vârsta de 6 de ani am fost o mândră, dezamăgită, satisfăcută, speriată, curajosă, îngrijorată, detaşată... concurentă. Pot să recunosc că am avut suişuri şi coborâşuri. Iar dacă cineva s-ar întreba "şi după ce ştii sentimentele, nu mai concurezi?", răspunsul este cu siguranţă NU! Tu doar înveţi cum să administrezi toate aceste emoţii şi să le transformi în dragoste şi recunoştinţă. Dragostea pentru calea pe care ai ales-o, dragostea pentru karate, dragostea pentru toţi oamenii care te-au sprijinit şi te-au iubit pentru momentul de prezenţă. Vă mulţumesc!”.

Felicitări întregului lot românesc pentru performanță, felicitări sportivilor bistrițeni pentru dăruire! Jos pălăria, Cristiana, pentru gândurile tale! Jos pălăria antrenorilor și mentorilor acestor copii frumoși, sensei Radu Sângeorzan și Adriana Guță Antoneac!

 

foto: facebook/cristina.chirlejan

Adauga comentariu