Bistrița preferată de proxeneți! Hoteluri și apartamente cu regim hotelier folosite de „pești” pentru întâlnirile amoroase ale unor „clienți” discreți

Doi bărbaţi de 29 şi 37 de ani, din Sălaj şi Buzău, sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de proxenetism în formă continuată. Victimele, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, din judeţul Buzău, îşi ofereau serviciile în hoteluri şi apartamente private în regim hotelier, din Sălaj, Bistriţa Năsăud, Sighişoara şi Buzău, activitatea lor fiind înlesnită sub diferite forme de către cei doi.

Bărbatul din Sălaj se ocupa de aranjamentele pentru „cazarea” temporară a victimelor în diferite locații care erau la îndemâna clienților. Bistrița a fost una dintre aceste locații, proxeneții închiriind camere de hotel și plătind sume între 150 și 200 de lei pe zi.

Confrom unor surse judiciare, în Bistrița „acționa” doar o singură victimă și se pare că era „cunoscută” de angajații unității de cazare. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, inclusiv la hotelul din Bistrița.

Faţă de cei doi bărbaţi, poliţiştii au luat, joi, 21 iunie, măsura reţinerii pentru 24 de ore. Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj pentru 24 de ore, conform ziaruldesalaj.ro.

 

Comentarii

Balan Marius- c...

22.06.2018 17:18

Tuva-n aripa, in loc sa veniti la miting sa aparati STATUL de DREPT !

Adauga comentariu