Băiatul de 13 ani care a căzut în gol printre scările unei școli din Năsăud, a murit în această dimineață

O veste tristă vine dinspre Clinica de Neurologie din Cluj-Napoca, acolo unde, în această dimineață, a decedat Andrei Coți, tânărul elev al Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Năsăud, cel care în urmă cu o săptămână căzuse printre scări de la o distanță de aproximativ 10 metri.

Citește și... Elev din Năsăud, căzut de la etajul doi al Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, prin balustradele scărilor. A fost solicitat elicopterul SMURD

Conform mesagerulbn.ro, Andrei era în comă și menținut în viață cu ajutorul aparatelor. Tânărul a fost operat pe creier în urma traumatismului cranian grav datorat izbirii de pardoseala de beton.

Andrei Coți, originar din localitatea Bichigiu, era instituționalizat la Centrul de Plasament din Năsăud încă de la vârsta de 6 ani și mai suferise o operație pe cord în urmă cu câțiva ani. Familia a fost anunțată de sfârșitul copilului, însă de înmormântarea lui Andrei se va ocupa tot Centrul de Plasament din Năsăud, ea urmând să aibă loc la Năsăud.

După deces, ancheta polițiștilor își va schimba încadrarea juridică.

În urma accidentului, factorii de decizie au luat în calcul instalarea unor plase de siguranță în interiorul școlii din Năsăud.

 

Adauga comentariu