”Atacat” în propria locuință din Beclean. E vorba de un politician din Beclean

Caius Cârcu, consilier local, secretar executiv al PMP și posibil candidat al acestei formațiuni politice la primăria orașului Beclean a fost vizat de hoți sâmbătă seara. El a scris pe pagina sa de socializare următorul text: ” În seara aceasta (n.red. – sâmbătă seara), în jurul orei 19,30 un individ a forțat și rupt ușa de la scara unde locuiesc pe Aleea Ghiocelului, a urcat până la etajul patru și a încercat să intre în apartament. Am ieșit după el însă a apucat să fugă. Cu siguranță va mai avea asemenea tentative! Fiți atenți la persoanele straine și asigurați-vă că v-ați închis ușile!”.

 

Reamintim că: Juristul Caius Cârcu, președintele Organizației PMP Beclean a fost promovat la finele lunii august 2019,  secretar executiv al Partidului Mișcarea Populară,  în aceeași ședință în care Biroul Național a desemnat candidatul la prezidențiale, pe fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu. Deputatul PMP Ionuț Simionca este cel care a făcut, atunci,  anunțul votării lui Caius Cârcu în Biroul Național pe pagina sa de facebook, unde a  precizat și că beclenarul, care este și mâna sa dreaptă în conducerea filialei BN, a fost propunerea sa.

 

 

Comentarii

cititor

16.01.2020 09:52

Mai politrucilor, de ce nu medificati legea armelor sa permiteti sa-si cumpere pentru paza si aparare ( cu glontz letal , nu cu "guma de mestecat" ) si cand tabaraste cineva peste ei... sa se poataapara si sa-i traga una-n " sfecla " ... ca numai asa-i potolesti pe romanii nostrii " slabatici , violenti ... si barbari " , care nu stiu decat de '" LEGEA PARULUI " PTR ORICE , INTRA PESTE TINE IN CASA, ITI VIOLEAZA PROPRIETATEA, ITI TAIE PADUREA CU NERUSINARE, FURA ORICE... TOT... Maaa... acest popor " nesabuit " numai cu pusca-l mai poti readuce la starea de normalitate ! Cred ca trebuie impuscati ma 1...2..100... si dat cazul la TV ... si poate numai asa le va intra boala in cioante sa inteleaga ca in proprietatea si in casa "omului " n-ai ce cauta . 

Adauga comentariu