"ARESTUL" LA DOMICILIU rămâne valabil pentru toți cei care vin din Diaspora. Ministrul Sănătății: "Autoritățile îi vor verifica de mai multe ori pe zi"

Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, spune că toate persoanele care vin în țară intră direct în autoizolare, dar dacă vor fi prinse că nu au respectat această carantinare la domiciliu, persoanele vor intra în carantină instituționalizată și vor trebui să-și plătească hrana și cazarea.

„Toți cei care intră în țară merg acum în autoizolare la domiciliu. Nu mai există acea carantină, este doar pentru cei care nu vor să stea cu familiile sau pentru cei care pleacă din autoizolare și atunci sunt în carantină instituționalizată, dar își plătesc carantina și hrana”, a declarat Nelu Tătaru, luni seară, la Digi24.

Comentarii

cititor

20.05.2020 10:04

Puneti-le  " zgarda electronica la gat si bulina rosie in piept "  ...- sa-i vedem, sa-i cunoastem si sa ne ferim de ei ca de " dr.acu " ,- sa-i obligam sa respecte regulile instituite , ca sa nu ne imbolnaveasca pe toti .- Pe astia, cum ii vedem ca nu respecta regulile , trebuie SA-I PLEZNIM DE SA LE SARA MUCII ...ca efectiv din cauza " diaspo-virusatilor " astora care umbla telelei si hai-hui peste tot si care la sarbatori tabarasc indaratu-lea peste noi ca lacustele peste culturile oamenilor, au murit atatia oameni in tzara ( si in celelalte tzari ) , lucru pe care nu-l ancheteaza nimeni , dar ptr cativa care au murit la Revolutie, nici in ziua de astazi anchetele nu s-au terminat ... !Ce le tot suflati in coarne si plecati urechea atata la " urletele " lor de anarhie si nesupunere publica ?! BOTA, PARUL DIN GARD SI SCORBACIUL CU BUBE pe ei ... ca pe estia numai asa-i stapanesti si civilizezi ! 

Adauga comentariu