„Ambulanța... Rămîneți în mașini! Priviți-o de acolo!” – mesaj emoționant al sîngeorzeanului Gabi Balint de pe patul de spital

„În fiecare zi ne intersectăm cu ea în oraș. Ambulanța. O privim cum trece în viteză cu girofarurile și sirena pornite, strecurîndu-se printre mașini. Niciodată nu m-am gîndit că într-o bună zi aș putea fi eu cel care are nevoie de ajutor. Rămîneți în mașini! Priviți-o de acolo!”.

Textul aparține îndrăgitului om de sport Gavrilă Pele Balint și a fost postat de către acesta la finalul unui mesaj de mulțumire adresat tuturor fanilor săi. Sîngeorzeanul a suferit un infarct și a fost supus unei operații în cadrul spitalului Fundeni din București.

Aflat în perioada de convalescență, fostul internațional a ținut să mulțumească tutror celor care i-au fost aproape. Balint susține că a primit mai multe mesaje în această perioadă decât primește de ziua lui sau de sărbători, ceea ce l-a făcut să realizeze faptul că este un personaj îndrăgit:

„De vreo 5 zile, tot privesc pe fereastra salonului spitalului Fundeni și mă întreb: O fi Lăcă sau îngerul meu pazitor?! Gata. A trecut. Sunt ca nou. Mulțumesc pentru toate mesajele voastre (mult mai multe decît cele pe care le primesc de ziua mea sau de Craciun). Mulțumesc că v-ați facut griji și v-ați rugat pentru mine! Am realizat cît sunt apreciat în țara mea și asta mi-a dat putere. Totuși când mi-am citit CV-ul pe anumite platforme online... Balint a fost...a jucat...a cîștigat... Brrr... Senzația că eram deja plecat cu mingea la picior, m-a cuprins. Mă înclin în fața colectivului de medici si asistenți de la institutul de urgență pentru boli cardiovasculare Dr. C.C. Iliescu. Datorită lor mai pot să hoinăresc și eu prin viață. Nu există cuvinte care să-mi exprime mulțumirea”.

Originar din Sîngeorz-Băi, Gabi Balint a avut o carieră fulminantă în lumea fotbalului ca jucător. Numele lui este legat direct de singura cupă europeană câștigată vreodată de o echipă din România, Steaua București, într-o finală în care golul lui și al brașoveanului Marius Lăcăutuș, coroborate cu cele patru parade extraordinare ale lui Helmut Duckadam, au adus Cupa Campionilor în România.

Sănătate, maestre!

Adauga comentariu