Activitate suspendată la „Taxe și Impozite” Bistrița: o angajată a instituției a fost depistată cu Covid-19!

Vineri, 22 mai, a fost suspendată activitatea serviciului de colectare a Taxelor și Impozitelor din cadrul Direcției de Venituri a Primăriei Bistrița, motivația fiind legată de confirmarea unui angajat ca infectat cu noul coronavirus.

Este vorba de o angajată a serviciului Taxe și Impozite situat pe strada Al. Odobescu din Bistrița. Funcționara cu pricina nu a lucrat cu publicul, laghișee, ci într-unul dintre birourile serviciului. Mai mult, aceasta a fost în concediu medical, conform purtătorului de cuvânt al Primăriei, Mihai Ruști:

„Colega noastră este internată în spital după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus. Ca primă măsură s-a dispus suspendarea totală a activității în instituție. Colega noastră era în concediu medical de la începtul acestei săptămâni, nu a mai venit la muncă de săptămâna trecută. În acest moment se desfășoară o activitate de dezinfecție și igienizare a sediuluirespectiv, acțiune pusă în practică de către colegii noștri din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița. Din câte am înțeles, Direcția de Sănătate Publică a început o anchetă epidemiologică. Din cunoștințele noastre, la acest moment, nu există alte cazuri de infectare sau suspiciuni de infectare în cadrul Primăriei Bistrița, cu excepțiile deja cunoscute din cadrul Poliției Locale”, a precizat pentru stiridebistrita.ro, Mihai Ruști.

 

Comentarii

responsabil

22.05.2020 20:57

   Sanatate doamnei ,s-a infectat datorită nepăsării directorilor şi a lipsei de protecţie a angajaţilor de la ghişee.In toate instituţiile funcţionarele de la ghişee sunt expuse,iar directorii cu puturoşii de lângă ei ştiu să se protejeze.Stau în birouri.se plimbă prin oraş şi nu fac nimic .Ar trebui să facă şi ei la ghişeu ,ca apoi să îşi dea seama de INCOMPETENŢA LOR CRASĂ şi să asigure protenţie .      Ar trebui Poliţia să veriifce cât sunt de protejaţi şi cei de la ghişee nu ,,PROTEJAŢI DOAR VERBAL"DE DIRECTORII POLITRUCI INCAPABILI

La replica

23.05.2020 00:01

Aveți dreptate în toate instituțiile e la fel, cine e calul de bătaie se da în el pana nu mai poate iar protejații din birouri stau bine merci pe Facebook fără stres cine e harnic și muncește ori e prost ori nu gândește. Ptr alți veniți pe interes în funcții le este permis sa facă ce vor iar alții cinstiți și la locul lor care muncesc și se dedica li se taie craca de sub picioare rapid. Rușine sa va fie celor vizați.

Adauga comentariu