Accident cu CINCI victime la Șieuț, din care DOI copii! La Năsăud, un tânăr de 15 ani a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni

Dacă până nu de mult, accidentele în care victimele erau pietoni, la Năsăud, au fost puse în cârca constructorilor care au reabilitat drumurile și nu le-au marcat, acum, după ce trecerile de pietoni au fost marcate și iluminate corespunzător, incidentele continuă să apară.

Un tânăr de 15 ani a fost acroșat pe o trecere de pietoni de pe strada Mitron Cristea din Năsăud de o autoutilitară condusă de un alt tânăr, de 22 de ani, din Romuli. Conform IPJ BN, „șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii din Năsăud continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă”.

Un alt accident a avut loc în comuna Șieuț, acolo unde au fost implicate două autoturisme și șapte persoane. „Dintre acestea, cinci au fost transportate la spital prezintând leziuni minore. Din cele cinci victime, doi sunt copii. Unul dintre adulți a suferit un traumatism cranio cerebral”, a transmis ISU BN.

 

Update IPJ BN (Șieuț):

Conform primelor date, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Monor-Bistrița, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus și care era condus de un bărbat de 34 de ani, din Bistrița.

 

foto: IPJ BN (Năsăud)

Adauga comentariu