4 cazuri de persoane infectate la Leoni?

În ultimele zile, în on line au apărut mai multe informații care vorbeau despre mai multe cazuri de persoane infectate care ar fi fost confirmate în cele două fabrici ale companiei Leoni. Dacă, și acum este vorba doar de un singur caz confirmat de către cei de la Direcția de Sănătate Publică, surse din Leoni vorbesc despre un număr de patru angajați ai companiei germane.

Contactat telefonic, prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, nu a confirmat dar nici nu a infirmat informația.

De altfel, conducerea Leoni Bistrița a făcut un apel către toți angajații să poartă mască la muncă, însă trebuie spus faptul că, angajații de la Leoni lucrează deja cu mască și apărători de față din plastic.

Leoni Oficial: ”Dacă purtăm TOȚI mască, riscurile scad enorm pentru toată lumea. Dacă unii nu poartă, acei unii devin periculoși pentru toată lumea, chiar și pentru cei care poartă. Masca ajută prin faptul că nu răspândești virusul. TOCMAI DE ASTA AR TREBUI SĂ PURTĂM TOȚI. Fiindcă oricine poate fi purtător asimptomatic”.

Reamintim că: Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, a confirmat că, pe data de 15 mai, un angajat al firmei Leoni a fost testat pozitiv la testarea CoVid-19. De asemenea, în urma anchetei epidemiologice, instituția mai sus menționată a constatat faptul că angajatul confirmat nu a mai fost la muncă începând cu data de 1 mai.

Adauga comentariu